Virtual reality – Tag oplevelsen ind i hjemmet

12 december 2019 Frederik Mikkelsen
Virtual reality – Tag oplevelsen ind i hjemmet

Virtual reality, eller VR som det ofte bliver forkortet, er en sand guldmine indenfor at skabe oplevelser. For med en maske foran øjnene og hørebøffer på ørene, kan du bevæge dig rundt i en verden, der kan være meget anderledes fra den, vi kender. Og selvom du er begrænset af ikke at kunne bevæge dig ud af hjemmet, kan du stadig få den fulde oplevelse af en rutsjebanetur. Mulighederne er mange, men det gør det kun til en endnu større succes, hvis det bruges rigtigt. Vil du vide mere om VR kan du læse denne artikel.

Gør historierne levende

Som tidligere nævnt, er det muligt at opleve en rutsjebanetur fra stuen, hvilket nærmest giver den fulde oplevelse af rent faktisk at tage del i forlystelsen. Mange beskriver nemlig, at de helt glemmer at de er inde i en virtuel verden, og bliver fuldstændig opslugt af det. Der er tilmed eksperimenteret med at gøre nyhedshistorier levende. Det vil sige, at man kunne scanne nyhederne via sin smartphone, hvorefter man så kunne få yderligere oplysninger via en video eller nogle pop-ups, med ekstra information.

Og det lader til at flere firmaer hopper med på bølgen, og får lavet oplevelser og spil, så man kan opleve deres produkter. Enkelte møbelfirmaer har eksempelvis gjort det muligt at indrette et virtuelt rum, så man kan se og prøve møblerne af inden man køber dem.

Men for at få udviklet sådan en oplevelse, er det en god idé at tage fat i nogle fagfolk, der ved hvordan det gøres. For der kan være en masse markedsføringsværdi i at have et ordentligt program, der kan vise en del af jeres virksomhed frem. Og så bliver den fremført præcis som I ønsker det.
Virtual reality er i konstant udvikling, og hvor det før kostede en del, bliver teknologien gradvist billigere. Derved bliver den også mere tilgængelig, og flere vil investere i den. Så kom i gang med VR-markedsføring nu og elsker du tech vil du helt sikkert også elske den blog.

Flere Nyheder

A-kasse guide

24 august 2015

A-kasse guide

Bedemand

24 august 2015

Bedemand