Valg af blomsterbutik

23 februar 2020 Lotte Hindsberg
Valg af blomsterbutik

I Danmark er der heldigvis mange anledninger til at købe en buket blomster og glæde nogle med dem. Det kan være et bryllup, en fødselsdag, en middag, mors dag, Valentines eller bare fordi man gerne vil glæde et andet menneske. Derudover er der selvfølgelig også de anledninger, der er knap så glædelige som sygdom og begravelser, hvor man typisk ofte også kommer med en eller anden form for buket. 

Fælles for alle anledningerne er at buketterne ofte bliver købt i en blomsterbutik. Det kunne sagtens være fra en blomsterbutik i Aalborg.

Vælg kvalitet frem for kvantitet

I dag er det muligt at købe blomster og planter mange steder og især supermarkederne har stor succes med at sælge billige planter. Men det kan nu stadigvæk godt betale sig at købe dine blomster og planter hos en blomsterbutik, selvom det umiddelbart godt kan se ud til at det er den samme plante, der blot koster det dobbelte.

Forskellen ligger blandt andet i plejen af planten. En blomsterhandler kender planten og ved om den skal have sol eller skygge. Hvor tit skal den have vand og gødning. Det gør et supermarked ikke. Det er derfor du ofte til deres store glæde, ender med løbende at skulle købe nye.  

Hos en blomsterhandler kan du derimod forvente at få en plante, der er sund og har fået de rette betingelser, når du køber den. Derudover er det muligt at spørge og få råd og vejledning til, hvordan du bedst plejer den i fremtiden, så du ikke skal ud og købe en ny.

Fordelen er altså, at ikke alene kommer du hjem med en bedre og sundere plante, som iøvrigt også er bedre stand til at modstå f.eks. lus og andre skadedyr. Du kommer også hjem med en større viden om, hvordan du i fremtiden skal behandle dine planter.

Flere Nyheder

A-kasse guide

24 august 2015

A-kasse guide

Bedemand

24 august 2015

Bedemand