Stærk projektstyring med Project kurser

07 marts 2019 Astrid Pedersen
Stærk projektstyring med Project kurser

Står du for at skulle søsætte et større projekt i din virksomhed? Så bør du overveje Microsoft Office Projects som projektstyrings platform.

Hvad er Microsoft Office Projects – og hvornår anvendes det?

Microsoft Office Projects er et værktøj til projektledere, koordinatorer og andre, som arbejder professionelt med styring af projekter af alle størrelser. Som projektleder eller program manager har du brug for et redskab, som favner bredt, og som kan hjælpe dig med alt fra udfærdigelse af road maps og trackers til dokument håndtering, udarbejdelse af præsentationer og opbygning af grafiske og visuelle repræsentationer i form af grafer og diagrammer. Her kan Microsoft Office Projects være til stor hjælp og nytte.

Microsoft Office Projects kommer med et væld af indbyggede skabeloner og velkendte planlægnings værktøjer, som kan understøtte dit arbejde med at opretholde produktiviteten og skabe fremdrift i dine projekter. Med Microsoft Office Projects kan du evaluere og optimere din produkt portefølje, samtidig med at du kan prioritere arbejds opgaver og tiltag i forhold til de ønskede mål. Derved kan du lette arbejdsgangen og optimere dit – og de øvrige projekt deltageres – work flow.

Microsoft Office Projects integrerer problemfrit med Microsoft Power BI, hvilket muliggør arbejde med Business Intelligence værktøjer. I praksis betyder dette, at du kan arbejde med analyse og behandling af større data sæt, hvilket kan være særdeles relevant, såfremt dit projekt omhandler research og forretnings udvikling. Og en ekstra feature ved Microsoft Office Projects er den forenklede opgave- og tids styrings funktion, som tillader dine teams at tilføje opdateringer fra en hvilken som helst online platform.

Styrk dit teams kompetencer med et kursus i Microsoft Office Projects

Hvis du og dit team ønsker at optimere jeres projektmæssige samarbejde, kan det anbefales, at I sammen booker et kursus i Microsoft Office Projects hos 4D. Du kan læse mere om Project kursus København på 4d.dk

Flere Nyheder

A-kasse guide

24 august 2015

A-kasse guide

Bedemand

24 august 2015

Bedemand