SQL kurser – for dig, som arbejder med data og databaser

04 januar 2019 Astrid Pedersen
SQL kurser – for dig, som arbejder med data og databaser

Programmeringssprog og kommandosprog kan godt forekomme meget abstrakte og indviklede for mennesker, som ikke primært arbejder med IT og udvikling. Sandheden er dog, at netop SQL er et rigtig nyttigt sprog at kunne, hvis man arbejder med databaseret forretningsudvikling eller med finansrelaterede emner.Med SQL kan du nemlig tilrettelægge dine data – uanset mængde og omfang – på en måde, som kan understøtte dine beslutninger og hjælpe dig med at lave de vigtige fremskrivninger.

4D tilbyder kurser i SQL for såvel nybegyndere og mere avancerede brugere med mere komplekse behov. Her kan du lære alt fra de mest simple kommandoer til oprettelse af views, functions og stored procedures. Du får på et SQL kursus vejledning til, hvorledes du implementerer din nye viden i forhold til dit daglige arbejde.

Hvem er 4D, og hvorfor skal jeg vælge 4D som kursus udbyder?

Den danske virksomhed og kursus udbyder 4D har siden 1991 udbudt kurser i høj kvalitet og med specielt sigte på områder, som er relevante for dagens erhvervsliv. Derfor valgte 4D i 2015 at rette deres fokus 100% på den digitale virkelighed, og fortrinsvis udbyde kurser med udgangspunkt i erhvervslivets digitale platforme.

Da en overvægt af virksomheder i Danmark benytter sig af Microsoft Office pakken, er de fleste af kurserne rettet imod de applikationer, som findes i denne. Der findes dog også kurser, som omhandler udvikling og programmering, for eksempel kurser i SQL samt kurser i diverse online services (SaaS) og forskellige former for certificering.

Når du sender dine medarbejdere på kursus hos 4D, kan du være helt sikker på, at de vender tilbage til arbejdet med ny og nyttig viden – og kendskab til, hvorledes de applicerer denne nye viden på deres eksisterende works flows, således at disse bliver mere effektive, og den overordnede performance optimeres. Det er, med andre ord, en god forretning for hele virksomheden at forkæle medarbejderne med et kursus hos 4D.

Du kan læse mere om kurser i SQL og andre nyttige emner på 4D.dk

Flere Nyheder

A-kasse guide

24 august 2015

A-kasse guide

Bedemand

24 august 2015

Bedemand