Smart og holdbart rygestop med ecig

Smart og holdbart rygestop med ecig

Hvert år begynder rigtig mange mennesker at ryge – alt for mange. Rygning er bare ikke smart. Rygning er en dyr og usund vane, som er til gene for omgivelserne, og absolut ingen fordele har, hverken for rygeren selv eller for nogen som helst andre. Er du en af dem, som er faldet i røg-fælden og har udviklet en afhængighed over for dine daglige smøger, bør du kraftigt overveje at stoppe. Både for dit helbreds og for din pengepungs skyld.

Et nemmere rygestop med ecig

Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort. Forskellige mennesker håndterer et rygestop på forskellig sæt og vis. Der findes mennesker, som har lettere ved at lægge smøgerne på hylden end andre. Nogle kan stoppe fra den ene dag til den anden uden synderlige symptomer på et afbrudt afhængighedsforhold – andre får svære abstinenser i meget lang tid, og skal leve med en livslang trang til at tænde en smøg i visse situationer. Især stress kan udløse rygetrang, og det samme kan sociale situationer, hvor man har gjort det til en vane. Dette kan eksempelvis være den faste rygepause på jobbet, eller efter-maden-smøgen til familiefesten, hvor man plejer social omgang med andre rygere.

Med en smart ecig, som udvikler damp i stedet for skadelig og lugtende røg, kan du stadig være med i ”klubben” – dog uden de gener, som tobaksrygning medfører. Dette kan for eksempel være røg-stank i tøj og hår eller dårlig ånde. Og med en ecig kan du samtidig trappe ud af din fysiske nikotin afhængighed, ved gradvist at sænke mængden af nikotin i den E væske, du påfylder din elektroniske cigaret.

Find billig ecig og evæske tilbud online

Hos prodamp.dk kan du finde alt, hvad du skal bruge til rygeafvænning med elektronisk cigaret. Du finder et stort og velassorteret udvalg af såvel ecigs som evæske – klik ind og læs mere på prodamp.dk