Professionel rekruttering i samarbejde med et rekrutteringsbureau

Ved rekruttering af ny medarbejdere til en åben stilling – eller måske en nyoprettet stilling – er det vigtigt, at du ikke overlader noget til tilfældighederne. Dette kan nemlig betyde, at du kommer til at ansætte den forkerte medarbejder – og dette kan blive omkostningsfuldt for virksomheden, samtidig med, at det er virkelig ærgerligt for den nye, forhåbningsfulde medarbejder. Hvis du ønsker at ramme rigtigt i første hug, når det handler om rekruttering, kan du således med fordel kontakte et rekrutteringsbureau.

Få fat på de bedste kandidater til din ledige stilling med et professionelt rekrutteringsbureau

Når du vælger at alliere dig med et rekrutteringsbureau, får du ikke blot en dygtig sparring partner med sans for human resources. Du får også en person med professionel erfaring inden for hele rekrutteringsprocessen – han eller hun vil besidde et stort branchekendskab, og vil have alle forudsætninger for hurtigt at kunne sætte sig ind i din virksomheds kerneområde og vækst potentiale. Ud fra denne viden vil din rekrutterings konsulent kunne bistå dig i forbindelse med de indledende øvelser, for eksempel afdækning af virksomhedens behov, såvel når det handler om daglig drift som når det kommer til udvidelse og vækst.

På baggrund af disse findings vil konsulenten kunne hjælpe dig med at udarbejde en stillingsbeskrivelse, som skal danne grundlag for det jobopslag, som vil tiltrække de helt rigtige ansøgninger. Og hernæst er processen, at ansøgere skal sorteres ud fra parametre så som erfaring, kompetencer, ambitioner og menneskelige træk, hvilket din konsulent også kan hjælpe dig med at vurdere, hvorpå det indsnævrede felt af kandidater skal indkaldes til samtaler. Her vil konsulenten som regel foreslå et vist antal samtalerunder – og eventuelt en eller flere tests – afhængig af stillingens karakter. Og når den endelige kandidat er udvalgt, kan din rekrutteringskonsulent oven i købet tilbyde at bistå i forbindelse med ansættelses praktikaliteter samt onboarding forløbet.

Du kan blive klogere på dedikation.dk