Lad en maler male dit hjem

28 september 2020 Camilla Skøtt

Vi har det allesammen med at sige, at det med at male – det er så let, at det er dumt at betale penge for det. Men hvis hele dit hjem skal males, så tro os – så er pengene godt givet ud.

Medmindre du er fuldstændig helt igennem vild med at male, så bør du kraftigt overveje, om du ikke skal få en maler til at håndtere den kæmpe proces, det er at male et helt hjem. Du tænker måske, at det er let nok, but guess what… Når du først har malet de to første rum og stadig mangler fem (for ikke at nævne karme, vinduer og lofter), så vil du begynde at kede dig. 

Du skal bruge et væld af timer på projektet, du skal købe maling, pensler, afdækningsplast, malertape og alskens andre ting for at få projektet til at lykkes, og allerede her har du brugt en stor del af de penge, det ville koste at få et professionelt malerfirma til at varetage opgaven. Samtidig er det værd at huske, at en maler med stor sandsynlighed kan klare opgaven langt hurtigere end dig, og det betyder, at du ikke skal bo i malerrod i alt for lang tid.

Rådgivning kan være en stor hjælp

Udover at du får et firma til at varetage den kæmpemæssige opgave, det er at male hele dit hjem, så kan du også drage nytte af den uvurderlige og professionelle rådgivning, du kan få med på vejen.

Hvilken maling egner sig eksempelvis bedst til henholdsvis vægge, gulve, vinduer og karme? Hvilken farver ville være helt perfekt til stuen? Må du male på hele badeværelset, eller er der særlige krav, du skal overholde= Spørgsmålene er mange, men hvis du får professionel assistance, kan du få svar på dem allesammen uden selv at sætte dig ind i projektet sådan for alvor.

Flere Nyheder

A-kasse guide

24 august 2015

A-kasse guide

Bedemand

24 august 2015

Bedemand