Lån penge online – med omtanke

12 februar 2020 Astrid Pedersen
Lån penge online - med omtanke

Hvis du går og spekulerer over hvorvidt det ville give mening for dig at optage et online lån, må det bedste råd lyde: Lån penge, når du har behov for akut økonomisk hjælp. Et lån er – uanset type – altid en halvdyr affære. Du vil altid komme til at betale mere tilbage end du har lånt, lige meget om der er tale om et SU lån, et realkredit lån eller et bil lån, eller om du overvejer et mobil lån, et kviklån, et mini lån eller andre former for hurtige forbrugs lån.

Der er selvfølgelig forskel på såvel låne beløbets som renternes størrelse. Men generelt er lån kun noget, du skal optage, når du virkelig har et behov. Og samtidig skal du være helt sikker på, at du er i stand til at betale lånet tilbage via de månedlige afdrag. Misligeholder du din gæld, kommer den nemlig hurtigt til at løbe op.

Er online forbrugs lån farlige?

Et forbrugslån, som optages online uden krav om sikkerhed eller udbetaling, er i sagens natur behæftet med lidt større omkostninger i form af højere renter, end et konventionelt lån i din egen bank.

Dette betyder dog ikke, at et online lån eller kviklån nødvendigvis kommer til at efterlade dig i økonomisk ruin. Så længe du, som nævnt oven for, er i stand til at overholde låne aftalen og afdrage til den aftalte tid, vil lånet ikke komme til at koste dig mere end du gik med til fra starten.

Er en låneudbyder godkendt til privat udlån af Finanstilsynet, er pågældende bank eller pengeinstitut samtidig forpligtet til at overholde tilsynets regler angående gennemsigtighed i låne processen. Dette betyder, at du før din ansøgning om lån kan se præcis hvad lånet kommer til at koste dig.

Se listen over godkendte låneudbydere på hurtigudbetaling.dk

Flere Nyheder

A-kasse guide

24 august 2015

A-kasse guide

Bedemand

24 august 2015

Bedemand