Hvilket flyttefirma skal du vælge?

07 februar 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvilket flyttefirma skal du vælge?

I gamle dage slog man op i telefonbogen, når man skulle finde det rette flyttefirma, og det skortede dengang ikke med et bredt udvalg af disse.

Det er et forståeligt erhverv, som man ofte har brug for, og der er rigtig tit kunder at hente på den front. Desuden ved de professionelle flyttefolk også, hvordan man flytter bedst med kroppen, bruger de rette remedier til det, har flyttevogne og eventuelt kan opbevare tingene for en, hvis man ikke kan rykke direkte ind nye sted.

Den slags gælder både, hvis flyttefirmaet flytter for private personer, familier, kollektiver, forretninger, virksomheder, institutioner og videre – rigtig mange har tit og ofte brug for at flytte og endda mere end én gang i ens liv.

Nu om dage slår man dog ikke op i telefonbogen for at finde et godt flyttefirma. De fleste søger på nettet, da det går hurtigere på den måde.

Samtidig har dette dog medført, at overblikket over flyttefirmaerne, som man tidligere kunne overskue det i en telefonbog, er forduftet, fordi udvalget er blevet markant større i udbuddet af flyttefirmaer, end det var førhen.

Således kan det være svært på egen hånd at finde ud af, hvilket flyttefirma der bedst kan svare sig i pris kontra kvalitet at benytte. 

Nødvendigvis er det jo ikke det flyttefirma, der ligger tættest på en, som yder den bedste service. Det kan sagtens tænkes, at man skal have fat i et flyttefirma, der ligger ret så langt fra en geografisk og til der, hvor man skal flytte hen.

Et lidt mere moderne forslag er faktisk at tjekke uafhængige anmeldersider på nettet. Her kan man være heldig at finde nogle af de flyttefirmaer rangeret, som man måske havde kig på, hvor kunder har anbefalet firmaet – eller foreslået, at man holder sig fra dem.

Dog vil vi sige, at det bedste råd altid er at spørge ens nærmeste, der har haft gode oplevelser med et flyttefirma, hvem man skal vælge til at flytte for en.

Flere Nyheder

A-kasse guide

24 august 2015

A-kasse guide

Bedemand

24 august 2015

Bedemand