Gå i alkoholbehandling, og få dit liv tilbage

10 juni 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Hvis der er en ting, som er stensikker, så er det, at alkoholisme ødelægger liv. Når først afhængigheden har godt fat i en person, vil det kune gå én vej, nemlig ned ad bakke.

Et afhængigheds betinget misbrug går ikke over af sig selv, men vil tvært imod eskalere mod det uundgåelige. Langt de fleste alkoholikere, som ikke kommer i behandling, vil i tidens fylde miste alt hvad der betyder noget her i livet.

Misbruget kan hurtigt komme til at koste dig såvel job, penge og bolig, som venner og familie – og i sidste ende dig selv. Derfor er det meget vigtigt at du opsøger professionel hjælp til afvænning inden det er for sent.

alkoholbehandling

Al den stund du selv er i stand til at erkende at du har et problem, og samtidig er motiveret for at løse dette, har du de stærkeste forudsætninger for at vende skuden og komme tilbage på det rette spor. Du vil med sikkerhed kunne få rigtig meget ud af en alkoholbehandling hvis du er villig til at investere din tid og dine kræfter i dette projekt. Og med hjælp fra et misbrugscenter kan du faktisk komme rigtig langt i denne proces på blot få uger.

Hvori består alkoholafvænning?

Grunden til at du bør få hjælp hos et misbrugscenter er at der er en stor risiko for at din afvænning vil mislykkes hvis du forsøger dig på egen hånd. De abstinenser, du vil opleve når du lægger flasken på hylden, vil inden for få døgn få dig til at række ud efter denne på ny. Og er du ikke væk fra dine vante oplevelser, vil fristelsen for at falde tilbage i vanen simpelt hen være alt for stor.

Du kan altid tage kontakt til Behandlingscenter Stien med henblik på indskrivning til et alkohol behandlings forløb. Læs mere på https://behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling/.

Flere Nyheder

A-kasse guide

24 august 2015

A-kasse guide

Bedemand

24 august 2015

Bedemand