Få den bedste behandling af dit hår hos din frisør i Valby

02 februar 2020 Astrid Pedersen
Få den bedste behandling af dit hår hos din frisør i Valby

Et smukt og strålende hår signalerer ungdom og sundhed. Det ved de fleste af os – og alligevel vælger mange kvinder at farve eller afblege deres hår kemisk, selv om de udmærket er klar over at der eksisterer en vis risiko for at ødelægge håret derved.

Når du køber et middel til farvning eller afblegning af dit hår i supermarkedet eller hos din lokale materialist, ved du rent faktisk ikke, om håret kan tåle det. Markedet for hårfarve og affarvnings midler er en sand jungle. Du har reelt ingen chance for på forhånd at kunne bedømme effekten af dit nye kemiske hårfarve middel.

Der skal samtidig kun en meget lille procedurefejl til fra din side, før du risikerer at ende med et kikset resultat. Og du risikerer samtidig hurtigt at komme til at stå med mat og spaltet hår, eller endnu værre: Hår, som falder ud, og en hovedbund, som er ødelagt.

Hvordan får jeg et sundt og smukt hår?

Derfor er det vigtigt at du, såfremt du overvejer at ændre på din hårfarve, overlader denne opgave til en professionel og faglært frisør. En frisør lærer i løbet af sin uddannelse hvilke typer kemisk farve som kan anvendes til hvilke hårtyper – og hvor længe de skal sidde, før du opnår en smuk farve uden at ødelægge hårstråene.

Hos en dygtig frisør kan du samtidig forvente at få lagt en hårfarve som følges op med en ultra plejende behandling, som lukker skællene på hvert enkelt hårstrå efektivt. Dette betyder, at håret kommer til at fremstå skinnende og elastisk, og at du således får et resultat, du kan have glæde af i lang tid.

Hvor kan jeg få professionel hårfarvning i Valby?

Hvis du leder efter en frisør, som kan hjælpe dig med at opnå den hårfarve, du ønsker, kan du med fordel kontakte Frisør Capaldi.

Flere Nyheder

A-kasse guide

24 august 2015

A-kasse guide

Bedemand

24 august 2015

Bedemand