Copper Tone pendler fra Tom Dixon – varmt og blødt lys til din stue

Copper Tone pendler fra Tom Dixon - varmt og blødt lys til din stue

Er du på udkig efter pendler til at dekorere din stue eller ditspisebord med lækkert, blødt og varmt lys, har du rigtig mange muligheder. I da findes der på det danske marked et utal af smukke og dekorative pendler, udført i kvalitets materialer og designet af top designere.

Tom Dixon Copper Shade – æstetisk og eksklusiv

Den utroligt smukke og elegante Copper Shade serie fra Tom Dixon får hjerter til at smelte hos enhver indretnings connoisseur. Tom Dixon, som er autodidakt designer, har gennem årene udviklet de helt igennem æstetisk perfekte lamper, som er en sand magtdemonstration udi mestring af såvel formgivning som metallurgi. Lamperne i Copper Shade serier er fremstillet af en kombination af materialerne kobber og polykarbonat. Det sidste er et syntetisk produceret materiale med superbe optiske egenskaber og en glat og skinnende overflade, som udgør den kugleformede skærm. Denne er på indersiden dækket af et tyndt lag kobber, hvilket gør, at skærmens overflade bliver reflekterende.

Copper Shade lamper har en utroligt varm og lækker farvetone – uanset om lampen er fodret med kedelige lyskilder som LED pærer eller elsparepærer, formår den at forvandle det anonyme lys fra disse til et blød og beriget skær, som er en gevinst for enhver stue.

Find pendler fra designer brands online

Du kan købe de smukke og eksklusive Copper Tone pendler fra Tom Dixon hos andlight.dk. Her finder du, foruden Copper Tone serien, kollektioner af pendler såvel som bordlamper, gulvlamper, loftlamper, væglamper og andre lampetyper fra kendte og velrenommerede producenter så som Established & Sons, Flos, FontanaArte, Foscarini, Frama, Grupa Products, GUBI, HAY Lamper, Here Comes The Sun, In The Tube, IQlight, ISP, Jake Dyson, Karman, Kartell, Lampe Gras, Le Klint, Lightyears, Design by Us, Design House Stockholm, Diesel with Foscarini, Dreizehngrad, Louis Poulsen & PH, Luceplan, Lumen Center Italia, lumini, Muuto, NEW WORKS, nicolaj bo, Normann Copenhagen og Northern Lighting.