Quick, klassisk eller luksus – vidunderlige ansigtsbehandlinger til dig hos Klinik Dandanell

Quick, klassisk eller luksus – vidunderlige ansigtsbehandlinger til dig hos Klinik Dandanell
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Den rigtige ansigtsbehandling giver din hud et frisk og smukt udseende, og den tilfører huden den rette næring og pleje. Vil du gerne forkæle dig selv med en vidunderlig ansigtsbehandling, og leder du efter en skønhedsklinik i Roskilde, så er Klinik Dandanell et rigtig godt valg. Her kan du vælge mellem mange forskellige slags ansigtsbehandlinger, og her er helt sikkert en behandling, som passer til din hud og din pengepung. Ansigtsbehandlingerne foregår i luksuriøse omgivelser, og de bliver udført af et veluddannet og erfarent personale med udgangspunkt i dine behov.

Stort velvære og frisk hud med Quick eller Klassisk ansigtsbehandling

I en travl hverdag kan det måske være svært at afsætte tid til den helt store selvforkælelse, men du kan eksempelvis vælge en Quick-behandling, som varer ca. 30 minutter, og her bliver du forkælet, og din hud bliver renset, plejet og frisket op, så du bagefter oplever et skønt velvære. Den Klassiske velvære behandling varer i 60 minutter, og her får du en grundig ansigtsbehandling, som også indeholder ansigtsmassage, der får dig til at slappe af og føle velvære. Vil du gerne bruge tid og flere penge på luksusbehandlinger, så er det bestemt også en mulighed hos https://klinik-dandanell.dk/Behandlinger/Ansigtsbehandling.

Luksusbehandlinger til din indre dronning/konge

Vælger du Luksus-behandlingen, så får du masser af forkælelse, som ud over den klassiske behandling også byder på hovedbundsmassage, hvilket vil få dig til at føle dig vidunderligt afslappet. Vil du gerne føle dig royal, så kan du vælge mellem luksus-behandlingerne Prins/Prinsesse eller Konge/Dronning. Her får du absolut det allerbedste, som ansigtsbehandlinger kan byde på. Med Konge/Dronning-behandlingen vil der blive gået i dybden med, at din hud får maksimal forkælelse. Behandlingen indeholder bl.a. dybderens, diamantslibning, ansigtsmassage, decolte, skøn hovedbundsmassage og fugtighedsgivende oxygen-behandling. Uanset hvilken type ansigtsbehandling du vælger på klinikken, så er du garanteret høj kvalitet til en god pris, og du vil gå derfra med en velplejet og strålende hud.