Dygtig og erfaren boligadvokat til forældrekøb

Dygtig og erfaren boligadvokat til forældrekøb
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Har I fundet en skøn bolig til jeres søn eller datter, som skal i gang med at studere, så kan det anbefales, at I få juridisk rådgivning af en erfaren og kompetent boligadvokat, inden i underskriver skødet. Selvom I sandsynligvis har erfaringer fra tidligere boligkøb, så er boligkøb – herunder forældrekøb – altid omfattet med en vis risiko, for der er mange dokumenter at holde styr på, og I kan nemt komme til at overse noget, der står skrevet med småt, eller som er udeladt, og som senere giver jer problemer eller dyre ekstraregninger. Det er generelt en dyr investering at købe bolig, og hvis I fortryder jeres bolighandel, er der mange penge på spil. Derfor er honoraret til en dygtig boligadvokat godt givet ud.

Erfaren og landsdækkende advokatfirma med faste, lave priser

Der findes mange boligadvokater, som tilbyder juridisk rådgivning i forskellige prisniveauer. Hvis I gerne vil have en boligadvokat til en fast, lav ydelse – uden overraskelser – og som samtidig er dygtig og erfaren, så kan I med fordel vælge Hviid Boligadvokater. Firmaet har eksisteret siden 2007 har kun dygtige og højt specialiserede advokater ansat, som står klar til at hjælpe jer med en grundig og uvildig rådgivning. Boligadvokaten foretager en juridisk gennemgang af alle dokumenterne, som bl.a. omfatter købsaftale, salgsopstilling, tingbog, servitutter, tilstandsrapport, el-rapport, energimærke, ejerskifteforsikring og husforsikring, og advokaten sørger for at skrive og tinglyse skødet samt at afslutte handlen med mægler og sælger. Det koster 8.500 kr. inkl. moms at hyre en boligadvokat i forbindelse med forældrekøb, hvilket er en meget konkurrencedygtig pris, og så får I den bedste totalrådgivning fra Hviid Boligadvokater. Al rådgivning og kommunikation sker per telefon eller e-mail. Fordelen ved online-rådgivningen er, at den er tidsbesparende både for jer som klienter og for advokaten, som kan bruge mere tid på en grundig gennemgang af dokumenterne i jeres bolighandel. I kan i ro og mag holde telefonmøder med boligadvokaten hjemmefra, når det passer jer, og I slipper for at skulle brug tid og transport på at holde fysiske møder.

Uforpligtende samtale – helt gratis

Når I vælger en boligadvokat som juridisk rådgiver, er det samtidig en god ide at få indføjet et advokatforbehold. Det giver jer mulighed for at sige nej tak til handlen, hvis de viser sig, at boligadvokaten ikke kan godkende dokumenterne. Det er jeres garanti for, at I ikke risikerer at skulle betale op mod 1 procent af købesummen til sælger som erstatning for, at I har trukket jer fra handlen. I skal også være opmærksomme på, at mægler altid er sælgers mand, og derfor kan det godt betale sig, at I har jeres egen sparringspartner i form af en dygtig boligadvokat. Ønsker I at vide mere eller få en gratis, uforpligtende samtale med en boligadvokat, så kan I nemt kontakte Hviid Boligadvokater, som hurtigt ringer tilbage samme dag.